Vloerkleed Mucria – Navy – Blauw

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342014487
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Mucria – Navy

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden collectie aanschaft weet je beschermd dat je interieur een algeheel nieuwe look krijgt. Deze vloerkleden combineren klassiek met modern, waardoor deze nostalgisch vloerkleden weer volkomen on-trend zijn.

De distressed uitstraling zorgt niet alleen voor een retro virtuositeit, maar mede voor een additionele stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele goed tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit equipage mede vele nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer stevig en slijtvast, pluist het niet en is het comfortabel in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de belangrijkste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een laag absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De vorm van de vezels waakt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijv. polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels onttrek je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8715342014487