Vloerkleed Mucria – Okergeel – Geel

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719831790067
Beschrijving

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden collectie aanschaft weet je zeker dat je interieur een vol gloednieuwe virtuositeit krijgt. Deze vloerkleden samenstellen klassiek met modern, waardoor deze vintage vloerkleden weer volledig on-trend zijn.

De distressed uitstraling zorgt niet alleen voor een vintage uitstraling, maar ook voor een aanvullende stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra extreem tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal mede vele praktische voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer sterk en slijtvast, pluist het niet en is het comfortabel in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de voornaamste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een gunstig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De samenstelling van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je doodeenvoudig met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719831790067