Vloerkleed Nova – Medallion – 160 x 230

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706706168
Beschrijving

Vloerkleed Nova – Medallion

Met vloerkleed Nova haal je het vintage gevoel in woning. Het kleurenpalet van het vloerkleed is minimalistisch en bestaat uit meerdere grijstinten. Midden op het kleed is een sierlijk medallion afgebeeld. De ietwat vervallen uitstraling van het vloerkleed geeft het kleed een vintage virtuositeit. De combinatie van contouren en kleuren maakt het vloerkleed tot een subtiele blikvanger.

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds meer geliefd onder vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit materiaal heeft meerdere bevredigende kenmerken.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen natheid op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel gemakkelijk, maar deze kleden beseffen ontzettend zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de kracht van dit equipage is een vloerkleed van polypropyleen uitstekend voor ruimtes waar veel wordt gelopen. Naast dat dit uitrusting een lange levensduur heeft, is het ook nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706706168