Vloerkleed Nova – Medallion – 200 x 290

389,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706706229
Beschrijving

Vloerkleed Nova – Medallion

Met vloerkleed Nova haal je het vintage gevoel thuis. Het kleurenpalet van het vloerkleed is minimalistisch en bestaat uit allerlei grijstinten. Midden op het kleed is een sierlijk medallion afgebeeld. De ietwat vervallen virtuositeit van het vloerkleed geeft het kleed een retro virtuositeit. De combinatie van verschijningsvormen en kleuren maakt het vloerkleed tot een subtiele blikvanger.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds meer populair beneden vloerkleden. Dat is niet gratis, want dit materiaal heeft verscheidene betrouwbare eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit equipage wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel gemakkelijk, maar deze kleden begrijpen zeldzaam zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua virtuositeit & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de hechtheid van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen ideaal voor plekken waar genoeg wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het bovendien nog eens zeer eenvoudig schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706706229