Vloerkleed Patchwork – Blauw – 160 x 230

99,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342013435
Beschrijving

Vloerkleed Patchwork – Blauw

Geïnspireerd op de klassieke patchwork tapijten, gecreëerd van meerdere aan elkaar genaaide stukken oosterse tapijten, is voorraad Patchwork ontstaan. Kleuren en patronen wisselen elkaar op een creatieve wijze af en vormen collectief een stoer vloerkleed. De vloerkleden uit de patchwork collectie voegen luxe en additionele kleurrijke decoratie toe aan iedere ruimte.

Een patchwork vloerkleed is een vloerkleed dat wordt verkregen door kleinere stukken stof of textiel tot een groter vloerkleed te naaien. De kleinere stukken hebben veelvoorkomend diverse kleuren, patronen of texturen, waardoor het vloerkleed een unieke patchwork-look krijgt. Patchwork-tapijten kunnen textuur aan een kamer toevoegen en worden voldoende ingezet in eclectische of bohemian interieurstijlen.
 
Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende betrouwbaar tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit equipage mede verscheidene nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het comfortabel in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een voordelig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De vorm van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijv. polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je eenvoudig met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

8715342013435

Denk ook aan...

-43%
199,00

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-61%
74,99

8 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-40%
59,99

1 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen