Vloerkleed Patchwork – Blauw – 80 x 150

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342013596
Beschrijving

Geïnspireerd op de traditionele patchwork tapijten, gefabriceerd van diverse aan elkaar genaaide stukken oosterse tapijten, is assortiment Patchwork ontstaan. Kleuren en patronen wisselen elkaar op een creatieve manier af en contouren samen een stoer vloerkleed. De vloerkleden uit de patchwork voorraad voegen comfort en extra kleurrijke verfraaiing toe aan iedere ruimte.

Een patchwork vloerkleed is een vloerkleed dat wordt verkregen door kleinere stukken stof of textiel tot een groter vloerkleed te naaien. De kleinere stukken hebben frequent kleurvariaties, patronen of texturen, waardoor het vloerkleed een unieke patchwork-look krijgt. Patchwork-tapijten kunnen textuur aan een kamer toevoegen en worden veelvoorkomend ingezet in eclectische of bohemian interieurstijlen.
 
Materiaal
Dit vloerkleed is gebouwd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra maximaal tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit uitrusting bovendien verscheidene nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het domweg in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de voornaamste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een laag absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De structuur van de vezels waakt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan zoals polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je doodeenvoudig met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te rondraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8715342013596

Denk ook aan...

-58%
24,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen