Vloerkleed Patchwork – Grijs – 160 x 230

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719831790029
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Patchwork – Grijs

Geïnspireerd op de traditionele patchwork tapijten, gemaakt van allerlei aan elkaar genaaide stukken oosterse tapijten, is arsenaal Patchwork ontstaan. Kleuren en patronen wisselen elkaar op een creatieve manier af en vormen gezamenlijk een stoer vloerkleed. De vloerkleden uit de patchwork verzameling voegen comfort en extra kleurrijke decoratie toe aan iedere ruimte.

Een patchwork vloerkleed is een vloerkleed dat wordt verkregen door kleinere stukken stof of textiel tot een groter vloerkleed te naaien. De kleinere stukken hebben veelvoorkomend allerlei kleuren, patronen of texturen, waardoor het vloerkleed een unieke patchwork-look krijgt. Patchwork-tapijten kunnen textuur aan een kamer toevoegen en worden geregeld benuttigd in eclectische of bohemian interieurstijlen.
 
Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra extreem tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal ook menig praktische voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer stevig en slijtvast, pluist het niet en is het comfortabel in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een goedkoop absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De structuur van de vezels waakt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijv. polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels onttrek je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf centimeter en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719831790029

Denk ook aan...

-50%
19,99

5 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-61%