Vloerkleed Plush – Zand – 200 x 300

1.659,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706620327
Beschrijving

Vloerkleed Plush – Zand

Met een hoogpolig vloerkleed uit de Plush verzameling maak je een subtiel statement in welke ruimte dan ook. Het is moeilijk om met je handen van vloerkleed Plush af te blijven. De zijdezachte, fluffy structuur van maar liefst zeven,vijf cm dik nodigt uit tot om op te lopen, te zitten of zelfs te liggen.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra betrouwbaar tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit uitrusting ook menig praktische voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer stevig en slijtvast, pluist het niet en is het aangenaam in onderhoud. Per ongeluk een vlek in je tapijt? Polyester kan tegen een stootje, dus lichtjes schrobben mag.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 7,vijf cm en is daarmee hoogpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

5031706620327