Vloerkleed Revive – Creme – 120 x 170

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706676621
Beschrijving

Vloerkleed Revive – Creme

Collectie Revive bestaat uit laagpolige vloerkleden met een klassiek design en een nostalgisch uitstraling. De designs worden op sierlijke manier samengebracht door de elegante finish en het smaakvolle kleurgebruik.

Dit kleed zorgt voor een artistiek rustpunt in de woonkamer door de subtiele grijsbruine kleurspelingen.

Materiaal
Dit vloerkleed is vervaardigd van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet voor niets, want dit materiaal heeft allerlei bevredigende kenmerken.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt eventueel niet heel comfortabel, maar deze kleden ondervinden zeldzaam zacht aan. Hierdoor is dit uitrusting qua look & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de stevigheid van dit equipage is een vloerkleed van polypropyleen uitmuntend voor plaatsen waar veel wordt gelopen. Naast dat dit equipage een lange levensduur heeft, is het mede nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706676621