Vloerkleed Revive – Creme – 160 x 230

229,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706676744
Beschrijving

Vloerkleed Revive – Creme

Collectie Revive bestaat uit laagpolige vloerkleden met een klassiek design en een nostalgisch uitstraling. De designs worden op sierlijke wijze samengebracht door de elegante finish en het smaakvolle kleurgebruik.

Dit kleed zorgt voor een stijlvol rustpunt in de woonkamer door de subtiele grijsbruine kleurspelingen.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder onder vloerkleden. Dat is niet gratis, want dit equipage heeft meerdere bevredigende eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel genoeglijk, maar deze kleden begrijpen ontzettend zacht aan. Hierdoor is dit equipage qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de stevigheid van dit equipage is een vloerkleed van polypropyleen perfect voor ruimtes waar voldoende wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het tevens nog eens zeer simpelweg schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706676744