Vloerkleed Revive- Oker – REV11 – 120 x 170

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706676713
Beschrijving

Vloerkleed Revive- Oker – REV11

Collectie Revive bestaat uit laagpolige vloerkleden met een klassiek vormgeving en een nostalgisch uitstraling. De designs worden op sierlijke wijze samengebracht door de elegante afwerking en het artistieke kleurgebruik.

Dit kleed is een waar kunstwerk. De mokkabruine en mosterdgele kleuren zijn op een abstracte aanpak met elkaar samengevoegd en eisen daarmee gegarandeerd alle aandacht in de ruimte op.

Materiaal
Dit vloerkleed is gebouwd van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder onder vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit materiaal heeft meerdere goede eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit uitrusting wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt potentieel niet heel aangenaam, maar deze kleden begrijpen exceptioneel zacht aan. Hierdoor is dit equipage qua virtuositeit & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de sterkte van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen ideaal voor ruimtes waar voldoende wordt gelopen. Naast dat dit equipage een lange levensduur heeft, is het ook nog eens zeer eenvoudig schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706676713