Vloerkleed Revive- Oker – REV11 – 160 x 230

229,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706676843
Beschrijving

Vloerkleed Revive- Oker – REV11

Collectie Revive bestaat uit laagpolige vloerkleden met een klassiek ontwerp en een vintage look. De designs worden op sierlijke manier samengebracht door de elegante finish en het stijlvolle kleurgebruik.

Dit kleed is een waar kunstwerk. De mokkabruine en mosterdgele kleuren zijn op een abstracte aanpak collectief gebundeld en eisen daarmee gegarandeerd alle aandacht in de ruimte op.

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds meer populair beneden vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit materiaal heeft allerlei goede eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen natheid op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt toevallig niet heel aangenaam, maar deze kleden voelen excentriek zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de hechtheid van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen uitmuntend voor ruimtes waar genoeg wordt gelopen. Naast dat dit equipage een lange levensduur heeft, is het ook nog eens zeer simpel schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706676843