Vloerkleed Revive – Turquoise – 160 x 230

229,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706676805
Beschrijving

Vloerkleed Revive – Turquoise

Collectie Revive bestaat uit laagpolige vloerkleden met een klassiek design en een vintage virtuositeit. De designs worden op sierlijke manier samengebracht door de elegante afwerking en het modieuze kleurgebruik.

Dit tapijt is geïnspireerd op de authentieke patchwork kleden gefabriceerd van stukken van diverse oosterse tapijten die aan elkaar zijn genaaid. Een creatieve combinatie van kleuren en patronen is het eindresultaat. Dit prachtige vloerkleed heeft diverse tinten blauw en voegt daarmee elegantie en comfort toe aan de ruimte.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet gratis, want dit equipage heeft meerdere betrouwbare kenmerken.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt toevallig niet heel gemakkelijk, maar deze kleden voelen uniek zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua virtuositeit & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de intensiteit van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen volmaakt voor ruimtes waar veel wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het ook nog eens zeer probleemloos schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706676805

Denk ook aan...

-57%
12,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-67%
-50%
34,99

4 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-43%
159,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-67%
9,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen