Vloerkleed Revive – Turquoise – 200 x 290

369,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706676928
Beschrijving

Vloerkleed Revive – Turquoise

Collectie Revive bestaat uit laagpolige vloerkleden met een klassiek design en een retro uitstraling. De designs worden op sierlijke aanpak samengebracht door de elegante afwerking en het artistieke kleurgebruik.

Dit tapijt is geïnspireerd op de natuurlijke patchwork kleden gemaakt van stukken van allerlei oosterse tapijten die aan elkaar zijn genaaid. Een creatieve combinatie van kleuren en patronen is het eindresultaat. Dit luxueuze vloerkleed heeft verscheidene kleurnuances blauw en voegt daarmee elegantie en comfort toe aan de ruimte.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit equipage heeft uiteenlopende goede eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel comfortabel, maar deze kleden voelen exceptioneel zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua virtuositeit & feel bijna niet te onderscheiden van authentieke materialen.

Door de vastheid van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen perfect voor plekken waar voldoende wordt gelopen. Naast dat dit uitrusting een lange levensduur heeft, is het mede nog eens zeer domweg schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706676928

Denk ook aan...

-21%
1.129,00

0 beoordelingen

Levertijd: 4-8 weken

-33%
59,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-12%
-36%
-35%
329,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen