Vloerkleed Sandwick – 160 x 230

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7128/C230
Beschrijving

Vloerkleed Sandwick

Vloerkleed Sandwick is de uitmuntende partner als je op zoek bent naar een nieuw, opvallend modern tapijt. Het geometrische lijnenspel zorgt ervoor dat je niet eerdaags uitgekeken raakt op het vloerkleed. Sandwick samenvoegt minimalisme met de eigentijdse ontwerp en is daarmee gemakkelijk te combineren met vele woonstijlen.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van viscose, met een katoenen backing. Viscose wordt ook wel kunstzijde genoemd, maar bestaat uit synthetische vezels, wat je er absoluut niet aan af ziet! Een vloerkleed gebouwd van viscose oogt niet alleen excentriek luxueus, maar voelt bovendien nog eens enorm zacht aan.

Een toffe eigenschap van viscose is dat het vloerkleed er op ieder moment van de dag weer net even iets anders uit. De zachte vezels van dit materiaal weerkaatsen het licht op een luxueuze methode. Dit zorgt voor een rijke glans en magische virtuositeit. 

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je eenvoudig de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuiger mond. De meeste huishoudelijke vlekken zijn met water te verwijderen. Hardnekkige vlekken of wil je naast het dagelijkse onderhoud je vloerkleed een goede schoonmaakbeurt geven? Dan kun je het vloerkleed het eersterangs professioneel laten reinigen.

Voorkom plaatselijke slijtage door je vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. De losse vezels van dit vloerkleed ogen hoogpolig, maar behouden de voordelen van een laagpolig kleed. Laagpolige vloerkleden bieden genoeg praktische voordelen, bijv. eenvoudige verzorging, vitaliteit qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een populaire keuzemogelijkheid zijn voor genoeg mensen.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

7128/C230