Vloerkleed Santa Fé – Bruin – Grijs – 160 x 230

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5414956598934
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Santa Fé – Bruin

Welke woonstijl je bovendien hebt, met vloerkleden collectie Santa Fé is er altijd een kleurnuance die ideaal aansluit bij jouw interieur. Deze volle vloerkleden-lijn bestaat uit laagpolige vloerkleden met een enkele effen kleur en simpele textuur. Met een effen vloerkleed creëer je rust en balans in de ruimte. Zo krijgt dat ene pronkstuk of dat prachtige erfstuk de kans dé must-have van de ruimte zijn en te blijven.

Materiaal
Dit vloerkleed is gecreëerd van 100% Solution Dyed Polyolefin. Voor het maken van vloerkleden wordt steeds vaker bedien ontwikkeld van ‘Solution Dyed’ garens. Voor de meeste tapijtsoorten worden de garens of vloerkleden na productie geverfd, terwijl ‘solution dyed’ garens wordt gewerkt met gekleurde granulaat korrels. Hierdoor zijn deze synthetische garens door en door gekleurd en hebben ze bijna geen kleurverschillen.

Doordat de kleur verankerd zit in de vezels, kunnen zonlicht en zoals schoonmaakmiddelen niet tot nauwelijks schade aanrichten. Dit vloerkleed is dus zeer slijt- en kleurvast. Daarnaast hecht vuil zich minder aan de vezels, waardoor je het tapijt eenvoudig schoon houdt.

Het kleed is voorzien van een beige vilten backing. Deze stof, gebruikt als backing, waakt voor een verbetering van de warmte- en geluidsisolatie en de slijtweerstand van het kleed. 

Onderhoud
Eén van de voornaamste voordelen van een solution dyed garens is dat het een gunstig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De structuur van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je eenvoudig met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te rondraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. Laagpolige vloerkleden bieden genoeg nuttige voordelen, onder andere eenvoudige verzorging, flexibiliteit qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een populaire keuzemogelijkheid zijn voor vaak publiek.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

,

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5414956598934