Vloerkleed Santa Fé – Bruin – Grijs

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5414956598927
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Santa Fé – Bruin

Welke woonstijl je mede hebt, met vloerkleden collectie Santa Fé is er altijd een tint die uitmuntend aansluit bij jouw interieur. Deze maximale vloerkleden-lijn bestaat uit laagpolige vloerkleden met een enkele effen karakter en simpele textuur. Met een effen vloerkleed creëer je rust en balans in de ruimte. Zo krijgt dat ene pronkstuk of dat prachtige erfstuk de kans dé eye-catcher van de ruimte zijn en te blijven.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% Solution Dyed Polyolefin. Voor het maken van vloerkleden wordt steeds vaker bedien gecreëerd van ‘Solution Dyed’ garens. Voor de meeste tapijtsoorten worden de garens of vloerkleden na productie geverfd, terwijl ‘solution dyed’ garens wordt gewerkt met gekleurde granulaat korrels. Hierdoor zijn deze synthetische garens door en door gekleurd en hebben ze bijna geen kleurverschillen.

Doordat de kleur verankerd zit in de vezels, kunnen zonlicht en onder andere schoonmaakmiddelen niet tot nauwelijks schade aanrichten. Dit vloerkleed is dus zeer slijt- en kleurvast. Daarnaast hecht vuil zich minder aan de vezels, waardoor je het tapijt handig schoon houdt.

Het kleed is voorzien van een beige vilten backing. Deze stof, ingezet als backing, waakt voor een verbetering van de warmte- en geluidsisolatie en de slijtweerstand van het kleed. 

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een solution dyed garens is dat het een voordelig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De vorm van de vezels waakt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je domweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. Laagpolige vloerkleden bieden veel praktische voordelen, zoals eenvoudige verzorging, soepelheid qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een populaire optie zijn voor vaak volk.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

,

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5414956598927