Vloerkleed Santa Fé – Indian – 160 x 230

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5414956599030
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Santa Fé – Indian

Welke woonstijl je ook hebt, met vloerkleden verzameling Santa Fé is er altijd een kleur die ideaal aansluit bij jouw interieur. Deze maximale vloerkleden-lijn bestaat uit laagpolige vloerkleden met een enkele effen kleur en simpele textuur. Met een effen vloerkleed creëer je rust en balans in de ruimte. Zo krijgt dat ene pronkstuk of dat comfort erfstuk de kans dé eye-catcher van de ruimte zijn en te blijven.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Solution Dyed Polyolefin. Voor het maken van vloerkleden wordt steeds vaker gebruik gecreëerd van ‘Solution Dyed’ garens. Voor de meeste tapijtsoorten worden de garens of vloerkleden na realisatie geverfd, terwijl ‘solution dyed’ garens wordt gewerkt met gekleurde granulaat korrels. Hierdoor zijn deze synthetische garens door en door gekleurd en hebben ze bijna geen kleurverschillen.

Doordat de karakter verankerd zit in de vezels, kunnen zonlicht en bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen niet tot nauwelijks schade aanrichten. Dit vloerkleed is dus zeer slijt- en kleurvast. Daarnaast hecht vuil zich minder aan de vezels, waardoor je het tapijt handig schoon houdt.

Het kleed is voorzien van een beige vilten backing. Deze stof, ingezet als backing, zorgt voor een verbetering van de warmte- en geluidsisolatie en de slijtweerstand van het kleed. 

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een solution dyed garens is dat het een goedkoop absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De bouw van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels onttrek je doodeenvoudig met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. Laagpolige vloerkleden bieden veel praktische voordelen, onder andere eenvoudige verzorging, soepelheid qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een geliefde selectie zijn voor voldoende mensen.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

,

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5414956599030