Vloerkleed Skye – 160 x 230

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7126/C710
Beschrijving

Vloerkleed Skye

Door het artistieke, glanzende materiaal oogt dit vloerkleed modern, maar door de speelse franjes langs de bondige zijdes, krijgt het kleed een vleugje boheemse design mee. Hierdoor voelt Skye zich thuis bij vrijwel iedere woonstijl.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van viscose, met een katoenen backing. Viscose wordt tevens wel kunstzijde genoemd, maar bestaat uit synthetische vezels, wat je er absoluut niet aan af ziet! Een vloerkleed gecreëerd van viscose oogt niet alleen eigenaardig luxueus, maar voelt ook nog eens enorm zacht aan.

Een leuke eigenschap van viscose is dat het vloerkleed er op ieder moment van de dag weer net even iets anders uit. De zachte vezels van dit materiaal weerkaatsen het licht op een luxe manier. Dit zorgt voor een rijke glans en magische uitstraling. 

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je simpelweg de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuiger mond. De meeste huishoudelijke vlekken zijn met water te verwijderen. Hardnekkige vlekken of wil je naast het dagelijkse onderhoud je vloerkleed een betrouwbare schoonmaakbeurt geven? Dan kun je het vloerkleed het mooiste professioneel laten reinigen.

Voorkom plaatselijke slijtage door je vloerkleed eens per maand om te omkeren.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. Laagpolige vloerkleden bieden genoeg praktische voordelen, bijvoorbeeld eenvoudige verzorging, vitaliteit qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een populaire selectie zijn voor voldoende gegadigden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

7126/C710

Denk ook aan...