Vloerkleed Skye – 200 x 300

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7127/C710
Beschrijving

Vloerkleed Skye

Door het smaakvolle, glanzende materiaal oogt dit vloerkleed modern, maar door de verfrissende franjes langs de korte zijdes, krijgt het kleed een vleugje boheemse model mee. Hierdoor voelt Skye zich binnen bij vrijwel iedere woonstijl.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van viscose, met een katoenen backing. Viscose wordt ook wel kunstzijde zogenoemd, maar bestaat uit synthetische vezels, wat je er beslist niet aan af ziet! Een vloerkleed ontwikkeld van viscose oogt niet alleen bijzonder schitterend, maar voelt ook nog eens enorm zacht aan.

Een toffe eigenschap van viscose is dat het vloerkleed er op ieder moment van de dag weer net even iets afwijkend uit. De zachte vezels van dit equipage weerkaatsen het licht op een luxueuze wijze. Dit zorgt voor een rijke glans en magische look. 

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je eenvoudig de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuiger mond. De meeste huishoudelijke vlekken zijn met water te verwijderen. Hardnekkige vlekken of wil je naast het dagelijkse onderhoud je vloerkleed een goede schoonmaakbeurt geven? Dan kun je het vloerkleed het belangrijkste professioneel laten reinigen.

Voorkom plaatselijke slijtage door je vloerkleed eens per maand om te omkeren.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. Laagpolige vloerkleden bieden veel praktische voordelen, zoals eenvoudige verzorging, flexibiliteit qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een geliefde keuzemogelijkheid zijn voor vaak mensen.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

7127/C710

Denk ook aan...

-28%
129,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-17%
99,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-44%
-44%
-30%