Vloerkleed Spiral Shaggy – Grey – Grijs – 200 x 290

609,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691310 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Spiral Shaggy – Grey

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld zorgen. Zonder vloerkleed worden meubels al gauw losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt geplaatst, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is ook nog eens gezellig zwoel voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme uitstraling met een luxueus shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat goed hoort bij in elke kamer in woning, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is voorradig in uiteenlopende omvang; 120 x170 cm, 160 x 230 centimeter & 200 x 290 centimeter.

Materiaal
Het vloerkleed is ontworpen van Polyester en dus ontzettend zwoel voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde kant en een heerlijk zachte demping, dit maakt de kamer aangenaam en warm. Het voordeel van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in huis haalt. Een wollen vloerkleed laat immers met de tijdsruimte korte pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706691310