Vloerkleed Spiral Shaggy – Taupe – 160 x 230

389,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691259 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Spiral Shaggy – Taupe

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld waken. Zonder vloerkleed worden meubels al binnenkort losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt geplaatst, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is ook nog eens kostelijk warm voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme uitstraling met een luxueus shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat betrouwbaar behoort in eenieder vertrek in woonhuis, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is leverbaar in meerdere verhoudingen; 120 x170 centimeter, 160 x 230 centimeter & 200 x 290 cm.

Materiaal
Het vloerkleed is gefabriceerd van Polyester en dus lekker zomers voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde rand en een lekker zachte demping, dit maakt de kamer gemakkelijk en zonnig. Het voordeel van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in huis haalt. Een wollen vloerkleed laat immers met de tijd kleine pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706691259