Vloerkleed Spiral Shaggy – Taupe – 200 x 290

609,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691372 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Spiral Shaggy – Taupe

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld zorgen. Zonder vloerkleed worden meubels al gauw losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt bevestigd, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed waakt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is ook nog eens gezellig warm voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme look met een luxe shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat prima hoort bij in ieder vertrek in woonruimte, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is beschikbaar in meerdere maten; 120 x170 cm, 160 x 230 centimeter & 200 x 290 cm.

Materiaal
Het vloerkleed is vervaardigd van Polyester en dus lekker zwoel voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde rand en een gezellig zachte demping, dit maakt de kamer comfortabel en heet. Het winst van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in woning haalt. Een wollen vloerkleed laat namelijk met de tijd bondige pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706691372