Vloerkleed Starburst Rug – Coral – Rood – 200 x 290

609,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691280 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Starburst Rug – Coral

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld waken. Zonder vloerkleed worden meubels al vlot losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt bevestigd, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is ook nog eens eigenaardig zwoel voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme virtuositeit met een comfort shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat prima hoort bij in ieder vertrek in woonhuis, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is voorradig in meerdere maten; 120 x170 cm, 160 x 230 centimeter & 200 x 290 cm.

Materiaal
Het vloerkleed is gemaakt van Polyester en dus lekker zwoel voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde boord en een lekker zachte demping, dit maakt de kamer gezellig en warm. Het voordeel van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt thuis haalt. Een wollen vloerkleed laat immers met de tijdsduur korte pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706691280