Vloerkleed Starburst Rug – Coral – Rood – 200 x 290

609,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691280 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Starburst Rug – Coral

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld zorgen. Zonder vloerkleed worden meubels al gauw losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt gemonteerd, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is ook nog eens sfeervol warm voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme uitstraling met een prachtig shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat prima hoort bij in elke kamer binnen, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is beschikbaar in meerdere formaten:
120 x170 centimeter
160 x 230 cm
200 x 290 cm

Materiaal
Het vloerkleed is ontwikkeld van Polyester en dus lekker zwoel voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde rand en een buitengewoon zachte demping, dit maakt de kamer aangenaam en zwoel. Het voordeel van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in woonruimte haalt. Een wollen vloerkleed laat namelijk met de tijdsduur kleine pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706691280