Vloerkleed Starburst Rug – Sand – Zand – 120 x 170

219,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691105 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Starburst Rug – Sand

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld zorgen. Zonder vloerkleed worden meubels al vlug losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt gemonteerd, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed waakt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is mede nog eens lekker warm voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme uitstraling met een luxueus shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat prima hoort bij in elke kamer in woonhuis, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is leverbaar in meerdere afmetingen; 120 x170 cm, 160 x 230 centimeter & 200 x 290 cm.

Materiaal
Het vloerkleed is gefabriceerd van Polyester en dus kostelijk zonnig voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde rand en een heerlijk zachte demping, dit maakt de kamer gemoedelijk en zwoel. Het winst van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in woonruimte haalt. Een wollen vloerkleed laat namelijk met de tijd korte pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706691105