Vloerkleed Starburst Rug – Siver – Zilver – 120 x 170

219,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691112 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Starburst Rug – Siver

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld zorgen. Zonder vloerkleed worden meubels al gauw losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt gemonteerd, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed waakt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is tevens nog eens zeldzaam warm voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme uitstraling met een luxueus shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat betrouwbaar behoort in elke kamer in woonhuis, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is leverbaar in menig maten; 120 x170 cm, 160 x 230 centimeter & 200 x 290 cm.

Materiaal
Het vloerkleed is gebouwd van Polyester en dus lekker zwoel voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde rand en een prettig zachte demping, dit maakt de kamer sfeervol en warm. Het voordeel van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in woning haalt. Een wollen vloerkleed laat namelijk met de tijdruimte korte pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706691112