Vloerkleed Starburst Rug – Siver – Zilver – 120 x 170

219,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706691112 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Starburst Rug – Siver

Wanneer er in de woonkamer geen vloerkleed ligt, kan dit voor een onrustig beeld oppassen. Zonder vloerkleed worden meubels al binnenkort losse onderdelen. Wanneer er een vloerkleed wordt bevestigd, ontstaat er een eenheid. Een vloerkleed zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt je kamer een stuk gezelliger. En, het is mede nog eens gezellig warm voor je voeten.

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een unieke en warme uitstraling met een prachtig shaggy patroon. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat goed behoort in elke kamer in huis, dan is dit hét vloerkleed voor jou!

Afmetingen
Het vloerkleed is beschikbaar in meerdere formaten; 120 x170 cm, 160 x 230 cm & 200 x 290 cm.

Materiaal
Het vloerkleed is ontwikkeld van Polyester en dus heerlijk warm voor je voeten. Het hoogpolig vloerkleed is voorzien van een gefestonneerde rand en een heerlijk zachte demping, dit maakt de kamer gemoedelijk en zonnig. Het voordeel van een polyester vloerkleed is dat je hiermee een zelfreinigend tapijt in woonruimte haalt. Een wollen vloerkleed laat immers met de tijd bondige pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706691112