Vloerkleed Tammy

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7132/C612
Beschrijving

Met vloerkleed Tammy maak je een bondige sprong terug in de tijd. Tammy heeft alle charmes van een echt vintage vloerkleed, maar heeft in dit geval een moderne touch up gekregen. De warme kleuren in combinatie met de luxueuze versieringen rondom het vloerkleed, maken dit een sierlijk en trendy tapijt. Voor de ultieme vintage virtuositeit is dit kleed voorzien van een stijlvol medallion op het midden van het vloerkleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van viscose, met een katoenen backing. Viscose wordt tevens wel kunstzijde zogenoemd, maar bestaat uit synthetische vezels, wat je er beslist niet aan af ziet! Een vloerkleed gefabriceerd van viscose oogt niet alleen eigenaardig prachtig, maar voelt mede nog eens enorm zacht aan.

Een coole eigenschap van viscose is dat het vloerkleed er op ieder moment van de dag weer net even iets afwijkend uit. De zachte vezels van dit uitrusting weerkaatsen het licht op een glansrijke manier. Dit zorgt voor een rijke glans en magische look. 

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je doodeenvoudig de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuiger mond. De meeste huishoudelijke vlekken zijn met water te verwijderen. Hardnekkige vlekken of wil je naast het dagelijkse onderhoud je vloerkleed een goede schoonmaakbeurt geven? Dan kun je het vloerkleed het voornaamste professioneel laten reinigen.

Voorkom plaatselijke slijtage door je vloerkleed eens per maand om te rondraaien.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

7132/C612