Vloerlamp Kazan – Metaal – Nikkel Mat – Grijs

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4017807390087
Beschrijving

Informatie Vloerlamp Kazan – Metaal – Nikkel Mat

Verlichting is een essentieel element bij het inrichten van je woonhuis, dat weet iedereen. Maar hoe weet je welke verlichting jij nodig hebt, of mooi vindt?

Een makkelijke manier om je binnenhuis te verlichten bereik je met een vloerlamp. Daarnaast is een vloerlamp ook makkelijk, aangezien er niet altijd een aansluiting aanwezig is. Je verhuist hem met groot gemak zo van de ene hoek naar de andere hoek in je woonkamer voor een perfect nieuwe look!

Deze prachtige vloerlamp heeft een strak design en hoort bij om die reden in vrijwel elk binnenwerk. In het armatuur zit in volledig 1 lichtbron. De lichtbron heeft een kapitaal van 8 watt; de lichtopbrengst is hiermee 750 lumen.

Middels de touch-schakelaar kun je de hanglamp op 4 diverse niveaus instellen. Daarnaast heeft deze lamp een zwenkarm zodat je het licht nauwkeurig kunt laten schijnen waar jij maar wilt. Weet jij al waar je hem gaat neerzetten?

Materiaal
Deze prachtige lamp is vervaardigd van metaal.

Afmetingen
De lamp heeft een lengte van 24 x 121,5 cm (breedte x hoogte)

Trio
De verlichting van Trio staat bekend om het utiliseer van duurzame materialen en eenvoudige vormen. Trio heeft decoratieve, trendy huisverlichting, met een breed verzameling aan betaalbare collecties. Zo zit er altijd iets voor je tussen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Vloerlamp

Vorm

Materiaal

Aantal lampen

1

EAN

4017807390087

Denk ook aan...

-33%
-40%