Vloerlamp Twine – Zwart – Metaal

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323327610 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vloerlamp Twine – Zwart – Metaal

Verlichting is een essentieel element bij het inrichten van je woning, dat weet iedereen. Maar hoe weet je welke verlichting jij nodig hebt, of mooi vindt?

Een makkelijke methode om je binnenwerk te van licht voorzien bereik je met een vloerlamp. Daarnaast is een vloerlamp mede handig, doordien er niet altijd een aansluiting in het plafond aanwezig is. Je verhuist hem met groot gemak zo van de ene hoek naar de andere hoek in je woonkamer voor een algeheel kersverse look!

Vloerlamp Twine heeft een forse kap bestaand uit horizontale en verticale balken, gefabriceerd van kwalitatief zwart metaal. De keurige open structuur zorgt voor een maximale lichtspreiding en door het rastervormige raamwerk ontstaat er een mooi lichteffect als de lamp brandt. De keurige driepoot geeft het perfect een beweegelijk effect en zorgt er daarnaast voor dat de lamp grondig op de grond blijft staan. Twine is voorzien van een zwart strijkijzerkoord met een draaibare dimmer op het snoer om de gewenste hoeveelheid licht in te kunnen stellen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Vloerlamp

Vorm

Materiaal

Aantal lampen

1

EAN

8719323327610