Vouwgordijn In Between – Licht Grijs – 140 x 240

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439352784 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn In Between – Licht Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je voor je het weet de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit vouwrolgordijn geeft je binnenhuis een warme uitstraling en stemming. Dit is overigens niet zomaar een vouwgordijn, maar een ‘in between’ versie. ‘In between’ betekend letterlijk ‘er tussenin’. Deze stof zit namelijk tussen een vitrage gordijnstof en gewone gordijnstof in!

De stof van dit vouwgordijn hangt altijd strak door de hulp van de baleinen. Dit vouwgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je genoeg licht, maar ook afzondering wilt. Ze geven voldoende tint aan je huis!

Vouwgordijnen zijn al met al een sfeervolle-keuze voor je woonruimte. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat de vouwgordijnen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn! Door het eigentijdse vormgeving van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439352784