Vouwgordijn In Between – Licht Grijs

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439352807 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn In Between – Licht Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit vouwrolgordijn geeft je interieur een warme uitstraling en ambiance. Dit is overigens niet zomaar een vouwgordijn, maar een ‘in between’ versie. ‘In between’ betekend letterlijk ‘er tussenin’. Deze stof zit immers tussen een vitrage gordijnstof en gewone gordijnstof in!

De stof van dit vouwgordijn hangt altijd strak dankzij de baleinen. Dit vouwgordijn is perfect om in plekken op te hangen waar je genoeg licht, maar mede afzondering wilt. Ze geven veel kleurnuance aan je huis!

Vouwgordijnen zijn al met al een sfeervolle-keuze voor je woning. Je geeft je woning voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordat de vouwgordijnen in uiteenlopende kleuren beschikbaar zijn! Door het modieuze design van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt perfect geleverd met montagemateriaal- en instructies. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439352807