Vouwgordijn Lichtdoorlatend – Grijs – 100 x 180

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439308231 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn Lichtdoorlatend – Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit vouwrolgordijn geeft je interieur een warme uitstraling en sfeer. Dit lichtdoorlatende vouwgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Ook hangt de stof van dit vouwgordijn altijd strak door de hulp van de baleinen. Dit vouwgordijn is volmaakt om in vertrekken op te hangen waar je vaak licht, maar ook privacy wilt. Ze geven genoeg tint aan je huis!

Vouwgordijnen zijn al met al een sfeervolle-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning voor je er erg in hebt een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral speels doordien de vouwgordijnen in verscheidene kleuren beschikbaar zijn! Door het moderne design van het gordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439308231