Vouwgordijn Lichtdoorlatend – Grijs – 180 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439308279 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn Lichtdoorlatend – Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit vouwrolgordijn geeft je binnenwerk een warme uitstraling en sfeer. Dit doorschijnende vouwgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Ook hangt de stof van dit vouwgordijn altijd strak dankzij de baleinen. Dit vouwgordijn is uitstekend om in ruimtes op te hangen waar je voldoende licht, maar tevens afzondering wilt. Ze geven veel karakter aan je huis!

Vouwgordijnen zijn al met al een sfeervolle-keuze voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien de vouwgordijnen in brede kleuren beschikbaar zijn! Door het hedendaagse ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het item wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439308279