Vouwgordijn Lichtdoorlatend – Taupe – 60 x 180

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439308194 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn Lichtdoorlatend – Taupe

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je voor je er erg in hebt de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit vouwrolgordijn geeft je interieur een warme uitstraling en sfeer. Dit lichtdoorlatende vouwgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Ook hangt de stof van dit vouwgordijn altijd strak dankzij de baleinen. Dit vouwgordijn is ideaal om in plaatsen op te hangen waar je voldoende licht, maar mede privacy wilt. Ze geven vaak kleur aan je huis!

Vouwgordijnen zijn al met al een sfeervolle-keuze voor je woning. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral enig doordat de vouwgordijnen in diverse kleuren verkrijgbaar zijn! Door het moderne design van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt volkomen gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439308194