Vouwgordijn Verduisterend – Grijs – 140 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439350360 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn Verduisterend – Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit verduisterende vouwrolgordijn geeft je interieur een warme uitstraling en sfeer. Dit verduisterende vouwgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit vouwgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je ’s avonds lekker genieten van een kop thee en een fijn boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. Ook hangt de stof van dit vouwgordijn altijd strak dankzij de baleinen. 

Daarnaast bevordert het verduisterende vouwgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het vouwgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Vouwgordijnen zijn al met al een huiselijke keuzemogelijkheid voor je woning. Je geeft je woonruimte voor je er erg in hebt een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat de vouwgordijnen in meerdere kleuren leverbaar zijn! Door het trendy design van het gordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439350360