Vouwgordijn Verduisterend – Grijs – 140 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439350360 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn Verduisterend – Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit verduisterende vouwrolgordijn geeft je interieur een warme uitstraling en ambiance. Dit verduisterende vouwgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook waakt dit vouwgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds heerlijk genieten van een kop thee en een extreem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. Ook hangt de stof van dit vouwgordijn altijd strak dankzij de baleinen. 

Daarnaast bevordert het verduisterende vouwgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het vouwgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Vouwgordijnen zijn al met al een sfeervolle beslissing voor je huis. Je geeft je woonhuis voor je er erg in hebt een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral leuk doordat de vouwgordijnen in allerlei kleuren leverbaar zijn! Door het modieuze ontwerp van het gordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt vol gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439350360