Vouwgordijn Verduisterend – Grijs – 180 x 180

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439350384 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vouwgordijn Verduisterend – Grijs

Vouwgordijnen hebben letterlijk horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met het bedieningskoord bepaal je voor je het weet de lichtinval en het zicht naar buiten!

Dit verduisterende vouwrolgordijn geeft je interieur een warme uitstraling en stemming. Dit verduisterende vouwgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit vouwgordijn voor de meeste beslotenheid. Zo kan je ’s avonds uitermate genieten van een kop thee en een betrouwbaar boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. Ook hangt de stof van dit vouwgordijn altijd strak door de hulp van de baleinen. 

Daarnaast bevordert het verduisterende vouwgordijn je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het vouwgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Vouwgordijnen zijn al met al een gezellige beslissing voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat de vouwgordijnen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse vormgeving van het gordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit koordbediening welke aan de achterzijde verborgen is.

Schoonmaken
Het vouwgordijn is wasbaar op 30 graden.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en instructies. Het vouwgordijn is niet in te korten. De koordbediening is verborgen aan de achterzijde. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Vouwgordijn

Type raamdecoratie

Vouwgordijn

EAN

8711439350384