Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

27,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666830419 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

De Sansevieria behoort tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte in woning verhoogd. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar en produceert zuurstof. Naast dat hij top eigenschappen heeft is deze plant foutloos voor iemand die regelmatig vergeet om voor z’n planten te zorgen. Alleen maar voordelen dus!

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of fijn op een plek verder van het raam. Wanneer de Sansevieria verder van het raam staat, zal de waterbehoefte minder worden en zal de plant minder gauw groeien dan op een zonnige plek voor het raam. Op een zonnige plek zal het blad mede lichter van kenmerk worden. En op een plek wat verder van het raam wordt het blad juist donkerder. 

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te vaak water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde ultiem is opgedroogd, voordat de Sansevieria nogmaals water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Zeylanica is ook wel leuker bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met vele bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de snijdende punt aan het einde van zijn blad. Die scherpe punt staat voor de snijdende tong die vrouwen soms toebedeeld wordt. De Sanseveria is er in verscheidene soorten en maten en heeft door haar hedendaagse verschijningsvormen een afgeladen eigen vormgeving gecreëerd.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker afgezonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aanschaf van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is juist voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Extra informatie
Merk

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666830419

Denk ook aan...

-25%
299,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-24%
79,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-12%
-50%
29,99

0 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!

-20%
199,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen