Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

17,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805660 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

De Sansevieria past tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte in woning verhoogd. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar en creëert zuurstof. Naast dat hij top kenmerken heeft is deze plant uitmuntend voor iemand die regelmatig vergeet om voor z’n planten te oppassen. Alleen maar voordelen dus!

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of geschikt op een plek verder van het raam. Wanneer de Sansevieria verder van het raam staat, zal de waterbehoefte minder worden en zal de plant minder spoedig groeien dan op een zonnige plek voor het raam. Op een zomerse plek zal het blad ook lichter van karakter worden. En op een plek wat verder van het raam wordt het blad juist donkerder. 

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te genoeg water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde maximaal is opgedroogd, voordat de Sansevieria nog een keer water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Zeylanica is tevens wel leuker bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met menig bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de scherpe punt aan het einde van zijn blad. Die vlijmscherpe punt staat voor de snijdende tong die vrouwen eventueel toebedeeld wordt. De Sanseveria is er in menig types en maten en heeft door haar modieuze vormen een compleet eigen pasvorm ontwikkeld.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de teler
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je binnen terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier artikelen in Indonesië te produceren. Met de aanwinst van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Extra informatie
Merk

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805660

Denk ook aan...

-50%
29,99

8 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!

-17%