Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

42,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805660 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

De Sansevieria past tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte in woonhuis verhoogd. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar mede nog eens een stuk productiever. De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar en produceert zuurstof. Naast dat hij top kenmerken heeft is deze plant ideaal voor iemand die regelmatig vergeet om voor z’n planten te zorgen. Alleen maar voordelen dus!

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of juist op een plek verder van het raam. Wanneer de Sansevieria verder van het raam staat, zal de waterbehoefte minder worden en zal de plant minder snel groeien dan op een zonnige plek voor het raam. Op een zonnige plek zal het blad tevens lichter van kleurschakering worden. En op een plek wat verder van het raam wordt het blad geschikt donkerder. 

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De enige methode om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te voldoende water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde extreem is opgedroogd, voordat de Sansevieria nog een keer water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Zeylanica is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met menig bijnamen. Je kan hem tevens wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de vlijmscherpe punt aan het einde van zijn blad. Die scherpe punt staat voor de scherpe tong die vrouwen potentieel toebedeeld wordt. De Sanseveria is er in vele types en maten en heeft door haar actuele vormen een afgeladen eigen pasvorm ontwikkeld.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de teler
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde aanpak items in Indonesië te produceren. Met de inkoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende volslagen voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus gemakkelijk te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Extra informatie
Merk

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805660

Denk ook aan...

-21%
379,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-60%
59,99

2 beoordelingen

Levertijd: PRE-ORDER: 3-4 weken

-27%
-14%
119,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-17%
99,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-44%
-29%
239,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen