XL Bananenplant ‘Musa ‘Dwarf Cavendish’

65,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666803345 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Bananenplant ‘Musa ‘Dwarf Cavendish’

De tropen haal je thuis met je eigen bananenplant. Met zijn prachtige bladeren zal hij in elk binnenwerk de show stelen. Het is wel een echte liefhebber van warmte en zonlicht en heeft daarom ook veel water nodig. Een kamerplant die wel wat aandacht nodig heeft, maar je krijgt er veel voor terug!

Standplaats
De Musa Acuminata houdt wel van wat warmte en licht. Zoek daarom voor deze bananenplant een warm plekje uit waar het meeste licht is.

Water geven
Geef de kamerplant twee keer per week wat water. De aarde mag niet volledig droog zijn, maar moet licht vochtig blijven.

Herkomst & informatie
Haal de tropen in je huis met je eigen Bananenboom! Met zijn luxueuze bladeren en unieke constructie tovert hij eenieder stukje om in een paradijs. De Musa Acuminata ‘Dwarf Cavendish’, ook wel bananenplant genoemd komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië. Wegens de vruchten is die nu in voldoende tropische gebieden te vinden!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier items in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige vakantie regelrecht vanaf de teler
Al onze planten worden direct vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met voldoende zorgvuldigheid ingepakt. We willen rustiek niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele betrouwbaar voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is kostelijk voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om rijkelijk een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

 

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666803345

Denk ook aan...