XL Drakenboom ‘Dracaena Marginata’

74,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666819421 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Drakenboom ‘Dracaena Marginata’

De drakenboom is een foutloze toevoeging aan je kantoor of huiskamer. Door zijn luchtzuiverende werking voldoende je van een schonere lucht en verhoog je de productiviteit. Door zijn luchtzuiverende kleurnuance is de Dracaena een zeer geliefde kamerplant. De spitse, lange bladeren met rode randen en dubbele stam geeft deze plant een iconisch kenmerk.

Standplaats
Geef hem een plekje in het licht, maar vermijd de felle zon.

Water geven
De Drakenboom is domweg in de verzorging. Veel water geven is niet nodig. Laat de grond licht opdrogen voordat je de kersverse watergift geeft. Vooral in de winter doet hij extra vreedzaam aan met het opslurpen van zijn water. 

Herkomst & informatie
De naam Dracaena Marginata zegt je misschien niet zo genoeg, maar als we het hebben over de Drakenboom dan moet er zeker een belletje gaan rinkelen. Zijn voorouders komen oorspronkelijk van de Canarische Eilanden, maar door de diversiteit vind je de Drakenboom ook op verscheidene andere tropische eilanden en exotische gebieden.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om rijkelijk een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde aanpak producten in Indonesië te produceren. Met de aanwinst van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden direct vanuit onze kwekers opgestuurd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid verpakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend zeker op reis. 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666819421