XL Kamerpalm ‘Zamioculcas’

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805318 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Kamerpalm ‘Zamioculcas’

Een zeer exotisch plant met weing eisen. De Zamioculas slaat namelijk het water op in zijn wortels en stam, waardoor ze een onuitputtelijk uithoudingsvermogen hebben. Dat maakt het mede één van de makkelijkste kamerplanten ooit. Verder is het een erg behoorlijke plant die je overal in woonruimte kunt neerzetten, in lichte of donkere plekken.

Standplaats
Je kan een Zamioculcas in de halfschaduw, maar ook in de volledige zon zetten. De kamerplant kan namelijk ook heel extreem direct zonlicht verdragen. Let wel, op een lichte plaats zal de plant sneller groeien en dus tevens meer water verbruiken.

Water geven
De Zamioculcas is geen dorstige plant. Laat eerst de potgrond droog worden voordat je weer water geeft. Vergeet je een keer water te geven dan zal deze plant daar ook echt niet moeilijk over doen.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier items in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is lekker voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Een veilige reis regelrecht vanaf de teler
Al onze planten worden rechtstreeks vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid ingepakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op reis. 

 

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

EAN

8719666805318