XL Kentiapalm ‘Howea Forsteriana’

107,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805479 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Kentiapalm ‘Howea Forsteriana’

Naast zijn unieke virtuositeit is deze Kentiapalm ook nog eens heel optimaal in het zuiveren van de lucht om je heen. Dit geldt eigenlijk voor al zijn soortgenoten in de palmenfamilie. De Kentiapalmen neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze palm gaat de luchtvochtigheid omlaag en het woon-, werk- en leefplezier omhoog. En door te leven in gezonde lucht, worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. Wat wil je nog meer!?!

Standplaats
De Kentia staat op het Lord Howe eiland altijd onder het bladerdak van grotere bomen. Daardoor is hij gewend geraakt aan weinig zonlicht. Zet deze kamerplant dan tevens niet in het directe zonlicht. Een lichte plek vindt hij wel betrouwbaar, maar het is bovendien een prima plant om op een redelijk donker plekje te zetten, in de halfschaduw of schaduw.

Water geven
De waterbehoeftes van een Kentia zijn tevens niet al te groot. Het is belangrijk om de aarde continu vochtig te houden, doordat ze dit tevens gewend zijn in hun orginele omgeving, maar niet zo nat dat er een laagje water onderin de pot staat.

Herkomst & info
De Howea Forsteriana, leuker bekend als de Kentiapalm, groeit van oorsprong op een eiland ten oosten van Australië; Lord Howe eiland. Dit verklaart ook onmiddelijk zijn naam: Howea. De Kentia is een palm uit de familie Arecaceae of Palmea en is een van de sterkere palmen. Omdat de Kentia zo grondig is, en probleemloos in onderhoud, is deze zeer gewaardeerd in kantoren en woonkamers. De koning onder de kamerpalmen.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is juist voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding handig mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus aangenaam te doseren. Inhoud 500 ml.

Optioneel:Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde wijze producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis regelrecht vanaf de kweker
Al onze planten worden direct vanuit onze telers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou binnen aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid verpakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op reis. 

 

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerpalmen

Soort plant

Potmaat

19 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805479