XL Olifantenpoot ‘Beaucarnea ‘Maya Palm’

67,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666811036 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Olifantenpoot ‘Beaucarnea ‘Maya Palm’

De Beaucarnea, ook wel bekend als de Olifantplant is een zeek makkelijke kamerplant. Hij heeft weinig water nodig, en heeft geen bezwaar als je een paar weken overslaat. De plant slaat water op in de stam en kan daardoor langere tijd zonder water.

Standplaats
De Beaucarnea heeft minimaal 5 uur regelrecht zonlicht per dag nodig. Plaats de kamerplant daarom direct voor een raam. Wanneer deze kamerplant te donker staat zal er geen vers blad worden aangemaakt en is de kans op wortelrot groter. Voldoende licht zal deze trage groeier voldoende energie geven om te blijven ontwikkelen. Hierdoor zullen de koppen voller worden.

Water geven
De Beaucarnea is geen cactus of vetplant, maar qua waterbehoefte is deze wel vergelijkbaar. Beaucarmea slaat water op in zijn wortel. Hierdoor heeft de kamerplant weinig water nodig. Geef de Beaucarnea pas water indien de aarde langere tijdruimte droog aanvoelt. Het zal hierbij opvallen dat het opdrogen in de winter langer duurt, geef daarom minder geregeld water in de winter. Het is voor de Beaucarnea geen dilemma om in de winterperiode meerdere weken droog te staan

Herkomst & info
Met Beaucarnea plant haal je niet zomaar een plant in woning, maar een schat uit een ander stukje van de milieu. Deze stabiel gekweekte planten vertellen allen een verhaal over de geschiedenis en de publiek uit hun oorspronkelijke leefomgeving. Deze duurzame plant heet Beaucarnea en komt oorspronkelijk uit de droge gebieden van Mexico en Guatemala. Hier stonden de palmen in de leefgemeenschappen van het kleurrijke Mayavolk.

Een veilige reis regelrecht vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Volle zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666811036

Denk ook aan...

-19%
-60%
-69%
-22%
69,99

5 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-42%
14,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen