XL Olifantsoor ‘Alocasia Cucullata’

78,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666819209 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Olifantsoor ‘Alocasia Cucullata’

Deze gezellige plant wordt ook wel olifantsoor genoemd. Zijn bladeren hebben namelijk de constructie van een olifantsoor, daarom deze coole bijnaam. De olifantsoor is de foutloze uitbreiding aan je woning. Naast zijn glansrijke bladeren heeft hij ook nog een andere functie, de plant is namelijk licht luchtzuiverend. 

Standplaats
Een Alocasia Cucullata houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen.

Water geven
Geef de Alocasia regelmatig een kort beetje water. De plant heeft immers een vochtige grond nodig om optimaal te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant tevens weer niet té voldoende water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden.

Herkomst & info
De Alocasia Cucullata is in Nederland beter bekend als de Olifantsoor. Deze kamerplant behoor tot de Aronskelkenfamilie waar er wel 79 soorten van bekend zijn. Oorspronkelijk komt hij uit de tropische rimboes van Zuidoost-Azië, genietend van de zon. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode items in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid verpakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschut op vakantie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is prima voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding simpel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666819209