XL Olifantsoor ‘Alocasia Cucullata’

38,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666819209 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Olifantsoor ‘Alocasia Cucullata’

Deze intieme plant wordt mede wel olifantsoor genoemd. Zijn bladeren hebben namelijk de vorm van een olifantsoor, daarom deze gave bijnaam. De olifantsoor is de ideale toevoeging aan je huis. Naast zijn comfort bladeren heeft hij bovendien nog een andere functie, de plant is namelijk licht luchtzuiverend. 

Standplaats
Een Alocasia Cucullata houdt van prettig veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen.

Water geven
Geef de Alocasia regelmatig een kort beetje water. De plant heeft immers een vochtige aarde nodig om betrouwbaar te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant ook weer niet té voldoende water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden.

Herkomst & informatie
De Alocasia Cucullata is in Nederland leuker bekend als de Olifantsoor. Deze kamerplant behoor tot de Aronskelkenfamilie waar er wel 79 soorten van bekend zijn. Oorspronkelijk komt hij uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië, genietend van de zon. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde wijze producten in Indonesië te produceren. Met de aanschaf van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige vakantie rechtstreeks vanaf de tuinier
Al onze kamerplanten worden direct vanuit onze kwekers opgestuurd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid verpakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op vakantie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende geschikt voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om rijkelijk een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus aangenaam te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666819209

Denk ook aan...