XL Olifantsoor ‘Alocasia Zebrina’

47,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666831669 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Olifantsoor ‘Alocasia Zebrina’

De Alocasia Zebrina is een prachtige groene kamerplant die zijn naam heeft te danken aan het feit dat de bladeren lijken op de oren van een olifant. De aparte stelen in combinatie met zijn luxueuze groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina Waar je de plant mede neerzet, hij zal daar betrouwbaar weten tot zijn recht komen!

Standplaats
Een Alocasia Zebrina houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om voldoende zonlicht op te kunnen vangen. Pas wel op voor ogenblikkelijk zonlicht en draai de plant regelmatig.

Water geven
De Alocasia Zebrina heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor waakt dat deze groene kamerplant veel water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft immers een vochtige aarde nodig om volslagen te kunnen groeien.

Herkomst & info
De Alocasia komt oorspronkelijk uit de tropen van Azië, en dan met name uit India. Daarnaast dankt deze exotische plant zijn naam aan de eigenaardige zebraprint op zijn stelen. De aparte stelen in combinatie met zijn glansrijke groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina. De uitmuntende hart-vormige bladeren doen ook wel denken aan de flaporen van een olifant. Om die reden wordt de plant ook wel ‘Olifantsoor’ of ‘Reuzentaro’ genoemd.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus simpel te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden direct vanuit onze telers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met voldoende zorgvuldigheid verpakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op reis. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde aanpak producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666831669

Denk ook aan...

-13%
349,00

0 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!