XL Olifantsoor ‘Alocasia Zebrina’

94,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666831669 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Olifantsoor ‘Alocasia Zebrina’

De Alocasia Zebrina is een prachtige groene kamerplant die zijn naam heeft te danken aan het feit dat de bladeren lijken op de oren van een olifant. De aparte stelen in combinatie met zijn luxe groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina Waar je de plant ook neerzet, hij zal daar beschermd weten tot zijn recht komen!

Standplaats
Een Alocasia Zebrina houdt van gezellig voldoende licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om veel zonlicht op te kunnen vangen. Pas wel op voor rechtstreeks zonlicht en draai de plant regelmatig.

Water geven
De Alocasia Zebrina heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze groene kamerplant genoeg water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een bondig beetje water. De plant heeft namelijk een natte grond nodig om maximaal te kunnen groeien.

Herkomst & informatie
De Alocasia komt oorspronkelijk uit de tropen van Azië, en dan met name uit India. Daarnaast dankt deze exotische plant zijn naam aan de buitengewoone zebraprint op zijn stelen. De aparte stelen in combinatie met zijn prachtige groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina. De mooie hart-vormige bladeren doen ook wel denken aan de flaporen van een olifant. Om die reden wordt de plant ook wel ‘Olifantsoor’ of ‘Reuzentaro’ genoemd.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is juist voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de tuinier
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze tuiniers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier artikelen in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666831669

Denk ook aan...

-36%
-20%
-60%
19,99

1 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!

-26%
289,00

2 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen