XL Parasol Julie – Taupe

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720195380672 + 8720195383857 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie XL Parasol Julie

Met deze kantelbare parasol ben jij voorbereid op het warme weer, en heb je wat additionele bescherming tegen de UV-straling. Heerlijk als schaduwplek in je tuin of op je balkon.

Materiaal

Deze parasols hebben een diameter van maar liefst 3 meter. Omdat het metalen frame zich volkomen aan de zijkant van het doek bevindt, staat deze nooit in de weg. Je kunt gerust stoelen of een tafel in de schaduw schuiven behalve dat er iets in de weg zit. Het doek en raamwerk zijn ontworpen weerbestendige, waterafstotende materialen en dus blijven deze lang mooi. Zelfs tijdens een zomerse regenbui zit je er nog geschikt bij. Als de zon weg is klap je de parasol met een paar klikken op. Ideaal!

Parasolvoet

Wil je er betrouwbaar van zijn dat je parasol grondig staat? Kies dan voor de optie ‘Met parasolvoet’. Je krijgt dan de parasolvoet bijvoorbeeld op de laatste afbeelding erbij geleverd. Je maakt de parasol vast door hem in de voet te rondraaien. Deze parasolvoet kan worden gevuld met zand of water tot een gewicht van twaalf kilo. Door zijn steady kunststof equipage hoeft je er niet naar om te kijken. Zodra de parasolvoet leeg is, is deze licht van massa en moeiteloos te verplaatsen/op te bergen.

Overige info
Met zwengel om de parasol gemakkelijk te openen en te sluiten
Wordt normaal gebracht ZONDER voet!

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Parasol

Hoogte

262 cm

EAN

8720195380672 + 8720195383857