XL Pauwenplant ‘Calathea Makoyana’

76,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666831980 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Pauwenplant ‘Calathea Makoyana’

De pauweplant is prachtige plant met een unieke touch. Zijn bladeren zijn groen met een paarse achterkant. Verder waakt de plant voor een luchtzuiverende werking en zet koolstofdioxide om in zuurstof. Met de Calathea Makoyana haal je een plant met tropische looks in woonhuis. De klassieke, brede bladeren staan op dunne stelen. Zo heeft deze uiteenlopende plant toch een slank uiterlijk.

Standplaats
De Calathea kamerplant heeft weinig licht nodig. Plaats de Calathea op een standplaats met (half) schaduw met uitsluiting van ogenblikkelijk zonlicht. Te genoeg zonlicht is namleijk schadelijk voor de plant en zal leiden tot bruine randen op de bladeren.

Water geven
Deze kamerplant verbruikt relatief veel water. Je kunt de Calathea het mooiste regelmatig korte hoeveelheden water geven. Het is van belang dat de Calathea in lichtvochtige grond staat, zonder dat er hierbij een laag water beneden in de pot vormt.

Herkomst & info
De Calathea is familie van de Marantaceae. De plant is afkomstig uit de oerwouden van Zuid-Amerika en het Amazone gebied. De Calathea groeit hier van nature in de schaduw en er is veel diversiteit in tint en vorm van de bladeren.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode items in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de tuinier vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je in huis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met genoeg zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is betrouwbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding simpel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus aangenaam te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Standplaats

Schaduw/Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666831980