XL Sagopalm ‘Cycas Revoluta’ – Groen

43,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666801129 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Sagopalm ‘Cycas Revoluta’

De Sagopalm staat vooral bekend om zijn sierlijke bladeren die aan zijn stoere en robuuste wortel groeien. De donkergroene bladeren zijn onwijs grondig en bij elkaar lijken ze wel op een tros met veren. De Sagopalm is een van de meest favoriete kamerplanten die in ieder binnenwerk de show stelen. Een echte blikvanger!

Standplaats
Het mooiste plekje voor is in de halfschaduw, met wat indirect zonlicht. 

Water geven
Veel onderhoud vraag de Sagopalm niet. Omdat deze plant langzaam groeit en daardoor weinig water nodig heeft, is deze niet kapot te krijgen. De Sagopalm is dus letterlijk een kamerplant voor het leven! Water geef je pas wanneer de potgrond droog aanvoelt. 

Herkomst & info
De Latijnse naam van de Sagopalm is Cycas Revoluta. De Sagopalm is vooral te vinden in moerasachtige plaatsen in het laagland in Zuidoost-Azië en Oceanië. In het wild kan de plant wel tot twintig meter hoog worden met een 60 cm dikke stam. Vroeger werden de bladeren toepast als dakbedekking en de bladstelen waren makkelijk voor het maken van plafonds en wanden.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is betrouwbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je vaak voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus comfortabel te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode artikelen in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis direct vanaf de teler
Al onze planten worden direct vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op vakantie. 

 

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Type plant

Groene kamerplant

Soort plant

Potmaat

15 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Nee

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666801129