XL Sagopalm ‘Cycas Revoluta’ – Groen

56,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666802737 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Sagopalm ‘Cycas Revoluta’

De Sagopalm staat vooral bekend om zijn sierlijke bladeren die aan zijn robuuste en industriële wortel groeien. De donkergroene bladeren zijn onwijs sterk en bij elkaar lijken ze wel op een tros met veren. De Sagopalm is een van de meest populaire kamerplanten die in ieder interieur de show stelen. Een echte blikvanger!

Standplaats
Het beste plekje voor is in de halfschaduw, met wat indirect zonlicht. 

Water geven
Veel onderhoud vraag de Sagopalm niet. Omdat deze plant langzaam groeit en daardoor weinig water nodig heeft, is deze niet kapot te krijgen. De Sagopalm is dus letterlijk een kamerplant voor het leven! Water geef je pas wanneer de potgrond droog aanvoelt. 

Herkomst & info
De Latijnse naam van de Sagopalm is Cycas Revoluta. De Sagopalm is vooral te vinden in moerasachtige plekken in het laagland in Zuidoost-Azië en Oceanië. In het wild kan de plant wel tot twintig meter hoog worden met een 60 cm dikke stam. Vroeger werden de bladeren ingezet als dakbedekking en de bladstelen waren handig voor het maken van plafonds en wanden.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je geniet voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde methode producten in Indonesië te produceren. Met de inkoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige vakantie direct vanaf de teler
Al onze planten worden rechtstreeks vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met voldoende zorgvuldigheid verpakt. We willen rustiek niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op reis. 

 

 

Extra informatie
Merk

Kleur

Type plant

Groene kamerplant

Soort plant

Potmaat

15 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Nee

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666802737