XL Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666821684
Beschrijving

Informatie XL Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar, schept zuurstof en zuivert de lucht en wie wil nou geen schonere lucht in woning of op kantoor! De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de Sansevieria op een zonnige plek neerzetten of geschikt op een plek verder van het raam.

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De enige methode om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom leuker om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde maximaal is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt.

Herkomst & info
De Sansevieria Laurentii is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië´en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met menig bijnamen. Je kan hem tevens wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de scherpe punt aan het einde van zijn blad. Die snijdende punt staat voor de scherpe tong die vrouwen soms toebedeeld wordt.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de inkoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige reis regelrecht vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je binnen terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met vaak zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding eenvoudig mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je vaak voeding om rijkelijk een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw/Zon

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666821684