XL Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

45,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666821684 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert de lucht en wie wil nou geen schonere lucht in woonruimte of op kantoor! De kaliber van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar mede nog eens een stuk productiever.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de Sansevieria op een zomerse plek neerzetten of prima op een plek verder van het raam.

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te voldoende water te geven. Het is daarom leuker om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde maximaal is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Laurentii is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië´en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met verscheidene bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de scherpe punt aan het einde van zijn blad. Die scherpe punt staat voor de vlijmscherpe tong die vrouwen mogelijk toebedeeld wordt.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de teler
Alle onze planten worden direct vanuit de teler opgestuurd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met voldoende zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw/Zon

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666821684

Denk ook aan...

-3%
719,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-17%
99,99

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-48%
-63%
14,99

0 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!