XL Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

94,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666821684 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XL Vrouwentong ‘Sansevieria Zeylanica’

De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar, creëert zuurstof en zuivert de lucht en wie wil nou geen schonere lucht thuis of op kantoor! De klasse van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de Sansevieria op een zonnige plek neerzetten of betrouwbaar op een plek verder van het raam.

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te genoeg water te geven. Het is daarom leuker om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde betrouwbaar is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Laurentii is mede wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië´en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met verscheidene bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de snijdende punt aan het einde van zijn blad. Die snijdende punt staat voor de scherpe tong die vrouwen soms toebedeeld wordt.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde aanpak items in Indonesië te produceren. Met de aanschaf van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker opgestuurd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met vaak zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele volslagen voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is fijn voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

21 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw/Zon

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666821684

Denk ook aan...

-34%
39,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-27%
269,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken